Újítások (első rész)

Go down

Újítások (első rész)

Témanyitás by Epera on Kedd Május 14, 2013 2:22 pm

Május kilencedikével két kisebb változás jelenik meg a játékban. Az egyik annyira nem jelentős, bizonyos bugokat fognak kijavítani, mint pl a tradeben nem fog visszaugrani az első oldalra az ajánlatok listája, miután elfogadtál egy tradet. A másik változás egy új mini-adventure behozatalát jelenti. A Tropical Sun névre hallgató kaland hasonló lesz a Lost skull küldihez, azzal a különbséggel, hogy ezen a küldin több ellenség lesz (ahogy láttam a guidokat), és más alfeladatok lesznek köben. Ezzel a kalanddal napi küldiknél is találkozhatunk majd. Ez várható 9-én.
23-án, személyes véleményem szerint fontosabb javítások várhatóak. Az egyik az, hogy több mint 200 új guild küldit raknak forgalomba, így egy kis változatosság várható ezen a téren. A másik újítás, egy a Four windshez hasonló küldetésláncot helyez a játékba. Ennek teljesítése során minden alküldiért kapunk jutalmat, és a végén, ha minden alküldit megcsinálunk, extra jutalom üti a markunkat. Jó hír, hogy könnyítenek a nehézségen a Four windshez képest, viszont csak két hét lesz rá, hogy teljesítsük. A hátralevő időt folyamatosan láthatjuk majd a játékon belül és a főoldalon is.
Ezen kívül májusban várható még egy szavazás arról, hogy milyen tárgyakat szeretnénk látni a guild market portékái között. Aki nem tudná annak mondom, hogy időről időre változni fognak a vásárolható cuccok, és erről lehet majd szavazni, hogy mit akarunk a shopban vásárolni. További info erről a közeljövőben várható.
avatar
Epera
Tag

Posts : 63
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.