Guild tag toborzólevél

Go down

Guild tag toborzólevél

Témanyitás by Epera on Csüt. Május 30, 2013 3:32 pm

Szia!
Azért írok neked, mert arra gondoltunk a guildünkön belül, hogy úgy növeljük a létszámunkat, hogy más, magyar guildeket megkérdezünk, hogy akarnak-e csatlakozni hozzánk. Tudom, hogy ha már van egy saját csapatotok, akkor miért mennétek át másik guildbe. Smile Ezért gondoltam összeírom, hogy milyen nálunk az élet.
Először is ez már egy összeszokott társaság, mindenki aktív. A guild questeket minden nap megcsináljuk, ritkán van olyan hogy várni kell rá. Amikor megcsináljuk, egy google táblázatban jelezzük, hogy elvégeztük kötelességünket.
Minden hét végén (vasárnaponként) írok egy körlevelet, amiben tudatom, ki mennyi alkalommal végezte el a guild questet. Ezekben írni szoktam egy-két infot a heti teljesítménnyel kapcsolatban is.
Ez a rendszer lehetőséget teremt rá, hogy kiszűrjük az inaktív tagokat. Ha valakit nem láttunk egy jó ideje, akkor valamelyik vezető beosztású tag ír egy levelet az érintett játékosnak. Ha nem érkezik válasz egy megadott határidőn belül (általában egy hét ez az időtartam), akkor megválunk tőle. Ez nem végleges, ha visszatér az élet ez accountba, és szeretne visszajönni közénk, természetesen örömmel várjuk vissza Smile
A hiányzásokat természetesen elfogadjuk, amnnyiben jelezve vannak. Ezeket is a guild questes táblázatba kell beírni, vagy szólni kell egy vezetőnek.
Ezen kívül folyamatosan segítjük egymást buffokkal, tradekkel, ötletekkel, tippekkel. Beszélgetések is szoktak lenni a guild chatben, bár ez nem folyamatos. (bár általában akkor történik mindez, amikor én nem vagyok fenn Smile)
Eddig mindez elég szokványosnak tűnik. Azonban mi csináltunk a guildünknek egy saját fórumot, ahol különböző témákhoz lehet hozzásszólni, témákat lehet indítani. Itt meg lehet osztani a saját ötleteiteket a guild irányításával kapcsolatban. Ennek az az előnye a guild chattel szemben, hogy nem valós idejű, így bármikor hozzá lehet szólni, és nem csak akkor amikor mások is fenn vannak. Folymatos társalgás folyik itt.
Szoktak ezen kívül különféle játékok folyni guilden belül, amiken természetesen nem kötlező részt venni. Ezek során kisebb, általunk kitalált dolgokat kell megcsinálni, és ha valaki teljesítette a feltételeket, megkapja az előre meghatározott jutalmat. Például szokott olyan lenni, ha valaki megcsinálja mind a 7szer a guild questet, és jelzi is a táblázatban, akkor kap valami jutalmat.
Remélem sikerült felkelteni az éredklődéseteket Smile Tudom, hogy mint guild leader, nem éri meg elvesztened a jogaidat, amikkel a guildedet irányítod, ezért arra gondoltunk, hogy a leadernek a második legmagasabb rangot adjuk (mivel leader csak egy lehet Smile), ami esetünkben Herceget jelent. Ezzel ugyanazokat tudod csinálni mint a leader, csak nem tudsz Hercegi rangra kinevezni, vagy onnan lefokozni, és a guild questketet sem tudod törölni. A csatlakozáshoz szükséges helyeket természetesen nem neketek kell teljes mértékben állni, ha megfelel, a felét kifizetik a guildünk mostani tagjai.
Kérlek válaszolj minél hamarabb, addig is további jó játékot Smile
Epera

_________________
==== Epera ====
avatar
Epera
Tag

Posts : 63
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Guild tag toborzólevél

Témanyitás by Epera on Csüt. Május 30, 2013 3:33 pm

Az első adag kifizetést tudom vállalni, de később majd szeretnék egy kis adakozást a részetekről, ha beválik a dolog Smile erre is csinálok majd egy témát sztem.

_________________
==== Epera ====
avatar
Epera
Tag

Posts : 63
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Guild tag toborzólevél

Témanyitás by Epera on Pént. Jún. 07, 2013 7:28 am

eddig 3 magyar guildnek írtam, mindegyik 10-es létszám alatt volt. Sajnos ebből kettő egyáltalán nem válaszolt, egy pedig azt mondta, hogy nem érdekli őket a dolog. De nem adom fel, próbálkozok tovább Very Happy

_________________
==== Epera ====
avatar
Epera
Tag

Posts : 63
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Guild tag toborzólevél

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.