Fejlesztési napló (13/10/04) - Több hely!

Go down

Fejlesztési napló (13/10/04) - Több hely!

Témanyitás by mhorpheus on Vas. Okt. 13, 2013 4:24 pm


Sziasztok!

A fejlesztési napló legújabb kiadásában a játék fejlesztői úgy néz ki rájöttek, hogy a home island-on rengeteg helyet foglalnak az egyéb grafikai elemek mellett a kövek és annak különböző változatai.
Ezen felbuzdulva lesz bevezetve az a lehetőség hogy a játékosoknak lehetőségük lesz a hasznos terület bővítésére a kőzetek eltávolításával.Miután a játék bővítve lett a tudomány használatával sok játékos tanácsolta, hogy bővíteni kellene a kezdősziget területét. Az imák végül meghallgatásra kerültek,
és a fejlesztők végül úgy döntöttek, hogy lehetőséget adnak arra, hogy a beépíthető területet ki-ki maga szájíze szerint bővítse.

Az egyik elkövetkező frissítésben lesz bevezetve 3 új buff, amivel sok kőtörmeléket, követ és hegyet lehet majd eltávolítani a kezdő szigetről, és ezzel extra területekhez hozzájutni.
A 3 nemsokára bevezetésre kerülő buff-ról az alábbiakat kell tudni:


A három új buff neve: Powdertinker, Shotfirer , Demolition crew.

Név: Powdertinker
Korábbi ágyús (cannoneer), aki ugyan már nyugdíjjazva lett, de szenvedélye a robbanószerek iránt mit sem változott. Segítségével eltakaríthatjuk a kőtörmeléket a szigetünkről.
Neve: Shotfirer
Az ősei (akik ugyan nem éltek sokáig) fontos tudással ruházták fel a robbantás művészetéről. Segítségével a különböző sziklákat tudjuk eltakarítani a szgetünkről.
Neve: Demolition crew
Egy csapat furcsa külsejű úriember, zavarbaejtő érdeklődéssel mindenféle tüzes és robbanó dolog illetve az ezekhez tartozó felszerelések iránt.
Segítségükkel komplett hegyektől tudunk megszabadulni a szigetünkön.

Lesz tehát 3 különböző "szakértőnk" akik a köveket lepucolják a térképről. Egy frissítés keretében 3 különböző méretű sziklatípus lesz behozva a játékba, nevezetesen a kőtörmelék(kicsi), szikla(közepes), hegy(nagy). A különböző kategóriában összesen öt darab megjelenési forma lesz, erre néhány példa:


Megjegyzés: Azért, hogy minden szikla-féleség eltávolítása egy adott mennyiségű plusz hellyel járjon némi módosítás lesz eszközölve a sziklák elhelyezkedésében a szigetünkön. Ezen felül nem árt tudni, hogy nem minden szikla lesz eltávolítható csak egy adott mennyiség!


Ha a rendelkezésünkre állnak a megfelelő buffok elég egyszerű lesz az adott sziklá(ka)t eltávolítani. A buffok megszerzése nem csak kalandban lehetséges, hanem meg is lehet őket vásárolni a "Black market" kategóriában. (szerző: már előre félek az árától...)

Első lépésben keressük meg a megfelelő sziklát melytől meg szeretnénk szabadulni. A példa kedvéért tegyük fel, hogy találtunk egy hegyet amire már nincs szükségünk:


Ha ezzel megvagyunk, a csillag menüben keressük ki a megfelelő buffot (ha az előbbi példánál maradunk akkor egy Demolition crew-ra lesz szükségünk), majd a már megszokott mozdulattal tegyük rá a célpontra:


A buff aktiválása után az adott "szakértőnk" elballag az általunk kijelölt helyre és nekilát a feladatnak. Minél nagyobb a szikla annál több időbe kerül lerombolni azt. A hátralévő időt a kalandokban megszokott módon követhetjük nyomon:


A robbantási egység értesít bennünket ha a töltetek a helyükre kerültek. Ez úgy történik hogy a pusztulásra ítélt szikla darab felett egy speciális szimbólum jelenik meg:


A sziklák az életüket egy látványosabb robbanással fejezik be, miután rákattintottunk az előbb említett szimbólumra:


Ennek eredménye pedig nem más, mint még több hasznosítható építési terület:


Mint napjaink gyógyszereinek esetében, úgy itt is van figyelmeztetés:
Jelen leírás alapja a fejlesztés aktuális állása, a végleges változat ettől eltérhet.
avatar
mhorpheus
Admin

Posts : 50
Join date : 2013. May. 08.

http://huss-tso-guild.userboard.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.