PvP, gemek és sok egyéb :)

Go down

PvP, gemek és sok egyéb :)

Témanyitás by Epera on Szer. Május 15, 2013 4:38 pm

Sziasztok!
Újabb fejlesztésekről adtak hírt a játék fórumán, ezúttal még jobb dolgokról írtak Smile
Szó esett a PvP bevezetéséről. Egyelőre még több elképzelhető megoldás van, ezek közül fognak választani. Ez egy fontos része lesz a játéknak, így nem akarják elsietni a dolgot Smile Pontos időpontot még nem adtak.
Írtak még a fejlesztési fáról, hogy azzal is foglalkoznak, és hogy a nyáron bekerül a játékba. Ezenkívül utalást tettek egy eventre a nyár folyamán. Erről nem adtak több információt.
Írtak még arról is, hogy foglalkoznak a 50es szint kiterjesztésével, erről további információt az év közepén adnak. Eddig jól halad a fejlesztést, lehet, hogy korábban berakják a játékba. Smile
A guild questeket újraindítják csütörtökön, és minden második héten megcsinálják ezt, addig amíg új javításokat nem raknak a játékba ezzel kapcsolatban (pl, hogy ki teljesítette a gq-t). Lesz egy szavazás még májusban, arról, hogy mi legyen a Guild piacán a következő négy áru (köztük lesz a jolly is Smile)
És a végére hagytam a legjobbat. Very Happy Kitalálták, hogy növelni fogják a játék ingyenes gemjeinek számát. Ezt két féleképen csinálják meg:
1) Növelik a heti adagot 45-ről 100-ra (hálistennek Very Happy)
2) Növelik a szintlépésért járó gemeket és ezeket visszamenőleg is megkapja mindenki, aki 30 napon belül online volt. Ennek a mértékéről nem tudok semmit.
Na ezek várhatók, szerintem királyak lesznek Very Happy
avatar
Epera
Tag

Posts : 63
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.